Anbefalinger om brug af sociale medier i skolen

7 Aug

Mange lærere og pædagoger føler sig ikke godt nok klædt på til at bruge sociale medier i skolen. Medierådet, Center for Digital Pædagogik og Børnerådet har derfor samlet en række anbefalinger til dig, der gerne vil hjælpe dine elever godt på vej med de sociale medier.

Præsentation1

Uanset om man beslutter sig for, at sociale medier skal indgå i skolens aktiviteter, er sociale medier en stor del af børnene og de unges liv. Derfor er det vigtigt, at man som lærer eller pædagog forholder dig til, hvordan børnene og de unge bruger medierne. Vejledningen består af en række punkter, man som skole – og som lærer eller pædagog – bør være opmærksom på, når man træffer beslutninger og rådgiver på området. Den kan findes på Medierådets site www.digitaldialog.dk, hvor man løbende kan finde information, vejledning og inspiration til den digitale dialog i skolen.

Anbefalinger til skoler om brug af sociale medier

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: